در این مقاله نگارنده می کوشد تا پاسخ و جوابی موثر برای پرسش های بالا عرضه کند. پس در ادامه به بررسی و تحلیل هر یک از مورد های یاد شده می پردازیم.
بوروشور در کنار کاتالوگ، پوستر و بنر، از جمله ابزار های موثر و مفید بازاریابی و مارکتینگ است که از دیرباز مورد توجه مارکتر ها، بازاریاب ها و تبلیغ کننده ها بوده است.
بروشور ابزاری چاپی (و امروزه آنلاین نیز هم) است که برای ارائه و عرضه ی اطلاعات و دستور العمل های مربوط به مصرف و استفاده از کالا و سرویس خریداری شده به کار می رود.
با این که بروشور (بر خلاف کاتالوگ) بیشتر به اطلاع رسانی می پردازد و چندان جاذبه های تبلیغاتی ندارد، ولی از المان های موثر تبلیغات است و نباید نفوذ و اثرگذاری تبلیغاتی آن را دست کم گرفت. بروشور می تواند با ارائه ی اطلاعات جامع، مفید و کاربردی، تجربه ی خوبی را برای مشتری ایجاد و از این راه، رضایت او را جلب کند.
شرکت ها دریافتند که اگر مشتری نتواند به خوبی و درستی از کالا و سرویس مورد عرضه استفاده کند، تجربه ی خوشایندی از خرید خود نخواهد داشت و همین عامل سبب عدم مراجعه ی بعدی می شود.
به چند دلیل. بروشور کالا، برند و سازمان شما را مورد توجه و دید مستمر مشتری های واقعی و حتی احتمالی قرار می دهد. بی توجهی و هزینه نکردن برای بروشور سبب کاهش اعتماد مشتری به کالا و سرویس شما می شود و این دیدگاه منفی را می رساند که سازمان چندان تمایلی به رفاه مشتری ندارد و تنها به فروش بیشتر فکر می کند.
نکته، دستورالعمل و راه کار های بسیاری هست که به طور حتم فرصت عرضه ی مستقیم آن به مشتری وجود ندارد و از طرفی پی بردن به آن ها، برای مشتری هزینه و زمان بر است. پس لازم است تا سازمان خود با فراهم آوردن این بستر، تجربه ای خوشایند برای مشتری رقم بزند.
به طور قطع همین طور است. بروشوری که مفید و موثر باشد، تجربه ی خوبی از استفاده ی کالا برای مشتری ایجاد و در نتیجه اعتبار سازمان نزد او را افزایش می دهد.
آن چه بالا یاد شد، همه دال بر اهمیت روز افزون و فزاینده ی بروشور در تبلیغ، مارکتینگ و بازاریابی کالا و سرویس های سازمان و شرکت هستند. پس اگر سازمانی در عرضه ی این مهم شکست بخورد، این شکست مقدمه ای برای شکست های بعدی (به ویژه کاهش فروش و سطح رضایت مشتری) خواهد بود.
پس لازم است تا سازمان و شرکت ها با صرف وقت، هزینه، دانش، تجربه و البته نیروی کار متخصص و حرفه ای، به تحقق یافتن این مهم بپردازند و از این ره گذر، اعتبار، سود و درآمد قابل قبولی را برای سازمان خود فراهم آورند. با این حال این تمام ماجرا نیست و چگونگی طراحی و چاپ بروشور، حکایت خاص و طولانی خود را دارد که مجالی دیگر طلب می کند.
برای دانلود فایل مقاله ی «بروشور چیست و چه کاربردی در صنعت تبلیغات دارد؟»، بر لینک زیر کلیک کنید.
فایل مقاله ی «بروشور چیست و چه کاربردی در صنعت تبلیغات دارد؟»
درباره این سایت